Sök jobb inom hotell och restaurang

Letar du efter ett jobb inom hotell- och restaurangbranschen? På Cheffle samlar vi jobb från olika arbetsgivare inom hotell- och restaurangbranschen, allt från diskare, hovmästare, kallskänka, souschef till servitör/servitris, runner, och bartender. Dessutom finns jobb runt om i hela Sverige, från Sälen, Stockholm, ner till Uddevalla, Malmö och Helsingborg samlat på ett ställe. Välkommen!

Filtrera:

  Cheffle har jobben för dig inom hotell och restaurang

  Kul att se dig här på Cheffle! Vi får nästan anta att du på något sätt har ett jobb inom hotell- och restaurangbranschen. Det är nämligen endast hotell- och restaurangjobb (och folk för den delen) som du hittar här!

  Allt från kockjobb till jobb i reception till köksmästare och hotellchef

  Här på Cheffle möts hela branschen för nätverkande, samtal och rekrytering. Vi tror att en digital plattform kan hjälpa rätt person hitta rätt jobb. Vare sig du är kock, nisse, servis, köksmästare eller hotellchef – här på Cheffle är hela branschen välkommen.

  Här hittar du kontinuerligt jobb inom restaurang och hotell – inte bara i Stockholm utan över hela landet och då och då även ute i Europa.

  För jobberbjudanden inom hotell och restaurang som passar dig – Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev idag

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng