Så fungerar Cheffle för dig som arbetsgivare!

Rätt personal är väldigt viktigt för arbetsgivare. Med verktyg som organiserar, optimerar och förenklar rekryteringsprocessen hjälper Cheffle dig som arbetsgivare. Att driva restaurang och hotell tar tid, pengar och energi – vi gör rekryteringen effektivare i dessa avseenden.

På Cheffle.se kan du lägga upp jobbannonser som når rätt kandidater, presentera er arbetsplats och samla era kontakter på ett ställe.

Och såhär funkar det!

Steg 1

Anslut dig snabbt, enkelt och gratis

Cheffle är nätverket där alla kan gå med gratis.

Registrera först en personlig profil genom att klicka på ‘Anslut’ i det högra hörnet. När registreringen är färdig, logga in och klicka sedan på länken ‘Ansök till arbetsgivare’ till höger i den vita undermenyn för att skapa en profil för din restaurang eller ditt företag.

Att ansluta sig som arbetsgivare är helt gratis.

  • Presentera er arbetsplats på ett attraktivt och stilrent sätt
  • Tillgång till Sveriges nya nätverk för hotell- och restaurangbranschen
  • Lägga upp jobbannonser!

Steg 2

Lägg upp en jobbannons

Vi gör det enkelt för dig att skapa en snygg jobbannons riktad till kandidater som passar just era krav och behov.

Du kan förhandsgranska annonsen innan det publiceras och sedan välja det annonspaket som passar er. Du kan nu luta dig tillbaka och så återkommer vi snabbt med ett bekräftelsemail när din annons är publicerad!

Steg 3

Sprid din jobbannons i dina kanaler

Via Cheffle kan du på några få knapptryckningar sprida din jobbannons över sociala medier.

Steg 4

Strukturera ansökningarna

Att organisera inkommande jobbansökningar kan vara tidsödande för krögare, därför erbjuder vi ett smidigt verktyg i samband med att du lägger din annons.

Du sparar tid och energi samtidigt som du ökar chanserna att hitta rätt kandidat.

Där kan du sortera, filtrera och söka bland ansökningarna på ett snabbt och smidigt sätt.

Problem eller fråga? 

Har du fastnat på vägen eller har någon fråga kring Cheffle? Vi hjälper dig mer än gärna! Våra kontaktuppgifter hittar du under ‘Kontakta oss’. 

Jobbar du inom branschen? 

Registrera dig till Cheffle.se för att bygga ditt professionella nätverk. Mer information om hur du ansluter dig hittar du via länken nedan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng